FORBEDRE DINE PRÆSTATIONER

KROPPEN SOM EN HELHED

Osteopati kan hjælpe med at forbedre sportslig præstation, såvel som at forhindre skader.

I osteopatisk behandling ser man kroppen som en helhed, hvor alle kroppens stukturer er afhængige af hinanden.

Som eksempel når man løber, er det ikke bare at sætte den ene fod foran den anden. Det er en korordination mellem fod, underben, knæ, lårben, hofte og bækken sammen med overkroppens evne til at roterer frit og armenes frem og tilbagebevægelse som modvægt til at skabe balance ved hvert skridt.

Derfor vil der ved en løber, der kommer til klinikken med fodproblemer også blive kigget på hele kroppens mulighed for optimal bevægelse i alle områder som beskrevet ovenfor.

Dette vil selvfølgelig også gøre sig gældende for alle typer sportsfolk, hvad enten man er vægtløfter, svømmer, håndboldspiller o.s.v.

BEHANDLER PROBLEMET FØR DET OPSTÅR

Alle atleter, hvad enten man er professionel eller amatør, vil have stor gavn af forebyggende osteopatisk behandling, for at eliminerer risikoen for skader.

Netop fordi man i osteopatisk behandling behandler kroppen som en helhed, med fokus på optimal bevægelighed i alle kroppens systemer som muskler, led, nervesystemet, cirkulations systemet og organernes funktion, kan man på bedst mulig måde sørge for at kroppen hele tiden er klar til den ekstra sportslige belastning.

LANG ERFARING

Klinikken har en lang erfaring i behandling og optimering af idrætsfolk og med mere end 30 års træningserfaring, 15 års behandlingserfaring og 8 års uddannelse, vil du som idrætsudøver altid få en professionel behandling og rådgivning.

 

LÆS OGSÅ OM


“THE SECRET OF GETTING AHEAD, IS GETTING STARTED”

- – Mark Twain